perjantai 25. lokakuuta 2013

Taustaa talosta, meistä...

Tervetuloa uudet sekä vanhat lukijat! 
Aikaisemmin pidin blogia blogit.fi osoitteessa, sieltä tuli ilmoitusta että lopettavat ja blogit häviävät sieltä. Joten oli uuden blogin aika :)
Asumme vuonna 1923 rakennetussa paritalossa, rauhallisella alueella, kuitenkin lähellä kaikkia palveluja.
Olen itse asunut tässä talossa pienestä asti, ostimme tämän äidiltäni 2009. Muutimme ensin tänne mieheni kanssa vuokralle 2006, kun odotimme esikoistamme. Remonttia olemme tehneet siitä lähtien, kaikki muut huoneet paitsi yläkerran kylppäri on saanut uuden ulkonäön. Blogin nimi on tämän tilan nimi, Villa Egnahem.
Talo on museosuojattu ulkoapäin, sisällä saa muuttaa huonejärjestystä ym mutta ulkoapäin emme saa muuttaa talon ulkonäköä alkuperäisestä.
Remonttia tehdessämme pyrimme säilyttämään osan talon historiaa, olohuoneessa ja keittiössä otimme esille osan talon hirsiseinää ja maalasimme hirret valkoiseksi. Ne on niin kauniit että mieli tekisi ottaa sitä enemmänkin esille! 
Jaloissamme pyörii myös kaksi koiraa, chihuahua Bella ja dalmatialainen Peppi, niitä voi näkyä myös kuvissa sillon tällöin ;)
Meillä on yleensä aina jokin projekti meneillään tai mielessä ainakin, nyt olisi suunnitelmissa pojan huoneeseen rakentaa parvisängyn ja alle kaapistot sekä yläkerran kylpyhuoneremontti. Ehkä pitäisi sanoa mielummin minulla on yleensä jokin projekti meneillään, minä ne yleensä keksin, mieheni mielestä en saisi ajatella kun hän ei ole paikalla, minun ajatteluni tulee yleensä niin kalliiksi ;)

Onneksi kuitenkin pääsemme aina yhteisymmärykseen ja yhdessä me ne remontit teemmekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti